• BIST 6.399,74
  • Altın 1648.649
  • Dolar 26.1473
  • Euro 29.1729
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 23 °C

Torbalı Masterler Foça Masterleri Tek Golle Geçti

Torbalı Masterler Foça Masterleri Tek Golle Geçti
Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Ligi (TMVFL) Ege Grubu ekiplerinden Torbalı ve Foça Masterler Torbalı’da karşılaştı.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Ligi (TMVFL) Ege Grubu ekiplerinden Torbalı ve Foça Masterler  Torbalı’da karşılaştı. Zaman zaman şiddetli yağmur, zaman zamanda çıkan gökkuşağı altında oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım tek golle kazandı.   

Maç öncesi depremde hayatını kaybedenler için 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Torbalı 7 Eylül Stadı’nda ki karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Torbalı’nın üstün  oyunuyla geçti. Baskılı oynayan ve çok sayıda gol pozisyonu yakalayan Torbalı Masterler Türker Fer’in ayağından golü de buldu.  Bu yarıda daha çok savunma ağırlıklı oynayan Foça takımı başka gole izin vermedi.

İkinci yarıda oyunda her iki takımın gol arayışları ve denge vardı. Ancak; oyuncular girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarıda ki gol maçın skorunu da belirledi.

Torbalı Masterler 1 – Foça Masterler 0  

Foça takımı ile güzel bir maç oynadıklarını belirten Torbalı Masterler Başkanı Yaşar Samast  kendileri için sporda centilmenliğin önemine dikkat çekti. Yaşar Samast; “ Gayet centilmence ve güzel bir maç oynadık. Zaten spora da yakışan bu. Spor içinde centilmenlik ön planda olması lazım. Rakibimiz de iyiyidi. Bizde iyiyiz. Gönlümüz bütün spor camiasında olan her yaştaki arkadaşlarımızın sakatlanmadan, zevkli, güzel, ahlaklı, centilmence müsabakalar çıkarmaları. Spordan istediğimiz bu. Mücadelemiz bunun için” dedi.

Torbalı Masterler Kurucu Başkanı Zeynel Fidaner’de bu yıl katıldıkları TMVFL liginden çok memnun olduklarını  söyledi. Zeynel Fidaner; “2019 yılında kurulan bir takımız. Bu sene TMVFL ligine katıldık. Gayet memnunuz. İyi gidiyor. Malumunuz ülkemizde depremler yaşandı.  Bu depremlerden dolayı da hepimiz üzgünüz.  Bugün saygı duruşu ile maça başladık.  Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.  Kalanlara, yakınlara, tüm ülkemize sabırlar diliyorum. Başsağlığı diliyorum. Bugün hastanelerde tedavi altında olan tüm vatandaşlarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Hayat devam ediyor. Bizde ara vermiştik lige, depremden dolayı.  Yeniden maçlarımıza başladık.  Torbalı’da Foçayı ağırladık. Maç güzel ve centilmence geçti.  Sezonu da inşallah böyle tamamlarız. Kazasız belasız. Buradan Kenan Başkan ve yönetimine, tüm takımlara, master liginin içinde olan herkese saygı ve selamlarımızı iletiyorum. “ dedi. Foça takımı maçtan sonra ilçelerine Torbalı takımının yönetici ve oyuncuları tarafından uğurlandı. SEYFİ GÜL

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2020 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.