• BIST 6.399,74
  • Altın 1648.649
  • Dolar 26.1473
  • Euro 29.1729
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 23 °C

SMA Tip 1 Hastası Kaan Efe’ye Şarkılı Destek

SMA Tip 1 Hastası Kaan Efe’ye Şarkılı Destek
İzmir'in Kınık ilçesinde yaşayan "Kınık Kaan Efe Gönüllüleri" SMA Tip 1 Hastası Kaan Efe Şanal'ın tedavisine destek olmak için bağış kampanyası başlattı.

İzmir'in Kınık ilçesinde yaşayan "Kınık Kaan Efe Gönüllüleri" SMA Tip 1 Hastası Kaan Efe Şanal'ın tedavisine destek olmak için bağış kampanyası başlattı. 9 aydır devam eden bağış kampanyası kapsamında Kınık Kaan Efe Gönüllülerinden Sanatçı Fırat Tanır, SMA Tip 1 Hastası Kaan Efe Şanal ve hastalıktan muzdarip olan çocuklara dikkat çekmek amacıyla özel bir şarkıya imza attı.
18 aylık İzmirli Kaan Efe’nin tedavi masraflarına katkıda bulunup yardımları hızlandırmayı hedefleyen şarkıya bir de klip çekildi. Söz, müzik ve klibi için hiçbir ücret alınmadan hazırlanan şarkı, 2 Aralık’ta Circle Music ve Sony Music Türkiye desteğiyle yayınlandı.
 
Söz ve müziği Fırat Tanır’a, aranjesi Serkan Yeşilyurt’a ait olan şarkının kayıt ve mixing’ini de Yeşilyurt üstlendi. Hüsnü Şenlendirici, Armağan Çağlayan, Feridun Düzağaç gibi isimlerle birlikte kampanya süresince destek veren Tanır, hem Kaan Efe’ye destek olmak için hem de SMA tip 1 hastası çocukları gündeme getirmek amacıyla “Kaan Efe” adını verdiği şarkıyı seslendirdi.
 
Tedavisi için gereken 3 milyon doların yüzde 67’sine ulaşılan Kaan Efe’yi ve devamında SMA Tip 1 hastası çocuklarımıza destek olmak amacıyla hazırlanan klip ise Anıl Elçi yönetmenliğinde çekildi. Kınık Kaan Efe Gönüllüleri ve sanatçı Fırat Tanır’ın da yer aldığı klip, kampanyaya destek veren gönüllülerin yaşadığı İzmir'in Kınık ilçesinde çekildi. Hasan Ahmetçik’in senaryosunu yazdığı klipte kampanyaya büyük destek veren Kınıklılar da yer aldı. Tamamen gönüllü olarak klipte yer alan Kınıklılar, Kaan Efe bebek için tek yürek oldu.
Kampanyaya destek olmak isteyenler Youtube'da yayınlanan klibi izleyerek SMA Tip 1 hastası  Kaan Efe Şanal'ın tedavisi için katkıda bulunabilecek. Her izlenme sonrası elde edilecek olan gelir, Kaan Efe bebeğin valilik onaylı resmi hesabına aktarılacak böylelikle klibin her izlenmesi Kaan Efe'ye nefes olacak.
Klipten ve kampanyadan elde edilecek para Kaan Efe bebeğin tedavisi için kullanıldıktan sonra da klip başka bebeklere hayat olmaya devam edecek. Kalan bağış, valiliğin belirleyeceği  başka bir SMA hastası bebeğin tedavisine aktarılacak.
 
Kınık Kaan Efe Gönüllülerinin yanı sıra sanatçılar da kampanyaya destek verdi. Kampanyaya paylaşımlarıyla destek veren diğer ünlüler ise şöyle: Hadise, Gülşen, İlyas Salman, Alişan, Aşkın Nur Yengi, Bülent Ersoy, Zerrin Özer, Işın Karaca, Niyazi Koyuncu, Müfitcan Saçıntı, Bedirhan Gökçe, Ece Erken, Buse Varol, Eylül Su Sapan, Fırat Çelik, Bahadır Tatlıöz, Koray Avcı, İsmail Türüt, Turgay Başyayla, Elif Avcı oldu.

Sanatçıların dışında Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer de Kaan Efe klibine ve kampanyaya destek verdi.
 
Kampanyaya destek olmak ya da yayınlarınızda paylaşmak isterseniz, tüm bilgi ve paylaşımlar https://www.instagram.com/kaanefeyenefesol/ hesabında mevcut.
Bağışlar için: https://kaanefeyenefesol.taplink.ws/
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2020 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.