• BIST 6.399,74
  • Altın 1648.649
  • Dolar 26.1473
  • Euro 29.1729
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 23 °C

Pehlivan’dan Koyundere’ye Pazar Yeri, Taziye Evi Ve Yol Müjdesi

Pehlivan’dan Koyundere’ye Pazar Yeri, Taziye Evi Ve Yol Müjdesi
Menemen Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla kurduğu gönül sofraları, 2 bin vatandaşın katıldığı Koyundere Mahallesi ile devam etti.

Menemen Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla kurduğu gönül sofraları, 2 bin vatandaşın katıldığı Koyundere Mahallesi ile devam etti. Koyundere için inşa ettikleri 3 bin metre alana sahip kare pazar yerini 1 ay içinde açacaklarını ifade eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Tüm yollarımızı da yıl sonuna kadar yeniliyoruz” dedi.  

Menemen Belediyesi, mübarek ramazan ayında düzenlediği iftar sofralarına dün akşam Koyundere Mahallesi ile devam etti.  Fatih Camii yanında düzenlenen iftar programına, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, AK Parti İzmir Milletvekili adayı Muhammet Doğan, Eski Koyundere Belde Belediye Başkanı Selahattin Yeşilkaya, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Vatandaşlara gül suyu ve şerbet ikramında bulunulduğu iftar programında konuşan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından başlattıkları yardım kampanyasına destek veren tüm Koyundereli hemşehrilerine teşekkür etti. 

KOYUNDERE YENİ PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR
Müjdeleri de sıralayan Pehlivan, “Çok yakın zamanda 3 bin metrekare alana sahip Koyundere Pazar Yerimizi siz kıymetli esnaf ve hemşehrilerimin hizmetine açıyoruz. Ayrıca talebiniz üzerine eski belediye binamızın arkasına bir taziye evi inşa ediyoruz. Gençlerimizi de unutmadık. İlçe genelinde inşa ettiğimiz 20 halı sahadan birini de güzel mahallemize yaptık. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Fen İşleri ekiplerimiz de yollarımızı yenilemeye başlıyor. Ayrıca parklarımızdaki oyun gruplarını yeniliyor, peyzaj çalışmalarıyla da daha güzel bir Koyundere için çalışıyoruz” dedi. 
Pehlivan ayrıca yarın akşam Şehir Parkı’nda idrak edecekleri Kadir Gecesi programına tüm hemşehrilerini davet etti. 

İftarın ardından vatandaşlarla sohbet edip, istek ve taleplerini Pehlivan, mahalle muhtarlarıyla da istişarelerde bulundu. Menemen Belediyesi’nin iftar sofraları bugün Asarlık ile devam edecek. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2020 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.