• BIST 6.399,74
  • Altın 1648.649
  • Dolar 26.1473
  • Euro 29.1729
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 23 °C

Öğrencilerin Bayrak Şovu Gösterilere Renk Kattı

Öğrencilerin Bayrak Şovu Gösterilere Renk Kattı
Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) yıl sonu etkinliklerinin ikinci gününde sahne alan öğrenciler, dans ve müzik gösterileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) yıl sonu etkinliklerinin ikinci gününde sahne alan öğrenciler, dans ve müzik gösterileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Aliağa’da küçükten büyüğe herkesi sanatla buluşturan ASEV, 2022-2023 eğitim döneminde binlerce kursiyere farklı sanat branşlarında eğitimler verdi. Güçlü ve deneyimli eğitmen kadrosunun görev yaptığı kursların ardından öğrenciler hünerlerini Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’nda organize edilen final gecesinde sergiledi.

Öğrencilerin ASEV Eğitmenleri eşliğinde sahneledikleri bale, ukulele, piyano, dans, gitar, ney, keman, bağlama, ud ve halk dansları gösterileri izleyenlerden sık sık alkış aldı. Gösterilere alkışlarıyla destek veren aileler ise ilk kez sahne alan çocukların heyecanına oturdukları yerden ortak oldu. Öğrenci ve Eğitmen orkestrası sonrasında hep birlikte sahne alan öğrencilerin İzmir Marşı eşliğinde yaptıkları bayrak şov ise programa ayrı bir renk kattı.

Başkan Serkan Acar: “Biz Hep Birlikte Büyük Bir Aileyiz”
Final gecesinde sadece yıl sonu gösterisi değil aynı zamanda geleceğin ulusal ve uluslararası sanatçılarını da izlediklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Herkesin keyif aldığı çok güzel bir gece oldu. Bu gösterileri sanat günlerimizde tekrar izlemek isteriz. Sahnede gösteri yapan tüm çocuklarımızla gurur duyuyorum. Çocuklarımızla her daim yakından ilgilenen eğitmen arkadaşlarımıza ve çocuklarımızı sanata teşvik eden ailelerine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2020 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.