• BIST 6.399,74
  • Altın 1648.649
  • Dolar 26.1473
  • Euro 29.1729
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 23 °C

Niloya Ve Arkadaşları Aliağa'ya Geliyor

Niloya Ve Arkadaşları Aliağa'ya Geliyor
Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik ile beraber ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ kapsamında şehir şehir gezmeye devam ediyor.

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik ile beraber ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ kapsamında şehir şehir gezmeye devam ediyor. Çizgi karakterlerin hafızalara kazınan şarkıları eşliğinde sahneye aktarılan müzikal, eğlenceyi doyasıya yaşatıyor. Anne ve babalara çocuklarıyla birlikte unutulmaz anlar yaşatacak müzikal kapsamında kahramanlar, 27 Temmuz Çarşamba günü Aliağa’da olacak.

YouTube’da yaklaşık 5 milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle mutluluk dünyasının kapılarını açmaya devam ediyor. Eğitici öğretici içerikleri, şarkıları ve öğrenme merakı ile çocukların olduğu kadar ailelerin de tercihi olan Niloya, ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ ile minik dostlarına muhteşem bir zaman dilimi sunuyor. Arkadaşları Mete ve Tospik’le Türkiye’nin birçok iline konuk olan; doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında çocuklara eğitici ve öğretici mesajlar veren Niloya ve arkadaşları, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00 ve 20.30’da Aliağa Ulaş Bayram Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenecek müzikal ile sevenleriyle bir araya gelecek.

Beklemedikleri Bir Cevap İle Karşılaşacaklar

Çocukların psikolojik gelişimini olumlu yönde etkilemek ve katkıda bulunmak amacı ile senaryosu psikologlar ve pedagogların görüşleri ile hazırlanan Niloya, müzikaliyle hayranlarına bambaşka bir deneyim yaşatacak. Niloya ile arkadaşı Mete tesadüfen buldukları ve yumurta olduğundan emin oldukları renkli bir sürprizle karşılaşırlar. Buldukları şeyin neyin yumurtası olduğunu bulmak için eğlenceli ve maceralı bir yolculuğa çıkarlar. Günün sonunda ise beklemedikleri bir cevap ile karşılaşırlar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2020 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.