• BIST 6.399,74
  • Altın 1648.649
  • Dolar 26.1473
  • Euro 29.1729
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 23 °C

İzmir Midilli seferleri 2 Haziran’da başlıyor

İzmir Midilli seferleri 2 Haziran’da başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin deniz turizmine ivme kazandırmak için geçen yıl başlattığı ve yoğun ilgi gören İzmir-Midilli seferleri 2 Haziran’dan itibaren “ROTAMIZ Midilli” sloganıyla yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin deniz turizmine ivme kazandırmak için geçen yıl başlattığı ve yoğun ilgi gören İzmir-Midilli seferleri 2 Haziran’dan itibaren “ROTAMIZ Midilli” sloganıyla yapılacak. Bu yıl gidiş dönüş fiyatı 60 Euro, sadece gidiş ise 35 Euro olarak belirlendi. Bilet satışları başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, deniz turizmine ivme kazandıracak İzmir-Midilli seferlerine bu yıl 2 Haziran’da başlıyor. İZDENİZ bünyesinde hizmet veren İhsan Alyanak yolcu gemisiyle  “ROTAMIZ Midilli” sloganıyla düzenlenecek seferler, Alsancak Limanı’ndan Midilli Limanı’na yapılacak. Seferler ortalama 2,5 saat sürecek. Her cuma gidiş her pazar dönüş şeklinde planlanan yolculuk için talep doğrultusunda hem Midilli-İzmir hem de İzmir-Midilli olmak üzere günlük ek sefer düzenlenebilecek.

Gidiş-dönüş bilet ücreti 60 Euro
Midilli turlarından yeşil pasaportu ve Schengen vizesi olan yurttaşlar yararlanıyor. Gidiş-dönüş bilet ücreti bu yıl 60 Euro, tek yön bilet ücreti ise 35 Euro olarak belirlendi. Bu yıl, gençlerin eğitim dönemi yorgunluğunu atabilmelerine yardımcı olmak amacıyla 8-18 yaş grubu için yüzde 50 indirim uygulanıyor. 0-7 yaş grubu çocuklar ise ücretsiz seyahat edebiliyor.

Biletler, bilet.izdeniz.com.tr adresinden online olarak satışa sunuldu. Ayrıca İzmir Alsancak Limanı’nda açılan İZDENİZ satış ofisinden ve yetkili acentelerden elden bilet alınabiliyor. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0501 535 3535 numaralı telefonu arayabilir ya da acente@izdeniz.com.tr adresine elektronik posta atabilir.


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2020 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.